FĂ-ȚI PROPRIUL CV
General 12 Mar 2024 în funcție de Monique van der Pauw Kraan

FĂ-ȚI PROPRIUL CV 

CUM SĂ FACI UN CV CU UȘURINȚĂ?

Atunci când candidați pentru un loc de muncă, se obișnuiește să trimiteți un CV. CV-ul înseamnă Curriculum Vitae și este, de fapt, nici mai mult, nici mai puțin decât o prezentare generală a datelor dumneavoastră personale, a educației, experiențelor, abilităților și hobby-urilor. Scopul unui CV este ca un recrutor să poată vedea rapid cine sunteți și ce post vi s-ar potrivi. Dar cum se face un CV? Noi îți explicăm!


Pasul 1: detalii personale

Un recrutor vrea să vă știe numele și unde locuiți. De asemenea, puteți adăuga o fotografie de profil. Asigurați-vă că aceasta este o fotografie profesională care să vă arate clar fața. În acest fel, recrutorul va avea o primă impresie bună. În plus, este util să includeți datele dumneavoastră de contact, cum ar fi adresa de e-mail și numărul de telefon. Astfel, recrutorul vă poate contacta direct. În plus, puteți decide singur ce doriți să completati, opțional fiind, de exemplu, data nașterii și dacă aveți permis de conducere. 

Pasul 2: Studiile

Spuneți punct cu punct ce cursuri ați urmat. Enumerați anul în care ați început și anul în care ați terminat liceul,cursurile de calificare sau facultatea. Începeți de la început cu cea mai recentă educație finalizată.

Pasul 3: experiență profesională

La rubrica experiență profesională, enumerați toate companiile unde ați lucrat. Începeți de sus cu compania în care lucrați în prezent sau în care ați lucrat ultima dată și mergeți în jos. Menționați pe scurt funcțiile și responsabilitățile dumneavoastră. În acest fel, recrutorul poate estima ce ați făcut în trecut.

Pasul 4: competențe

Ați stăpânit bine anumite abilități? Spuneți-ne la ce vă pricepeți.

Pasul 5: limbi străine

Am dori să aflăm ce limbi vorbiți. Techvisie angajează profesioniști de diferite naționalități. Așadar, este util dacă vă puteți face înțeles în engleză și/sau germană, precum și în olandeză. 

Pasul 6: hobby-uri

În cele din urmă, este interesant pentru recrutori să afle ceva mai multe despre candidat - despre tine, adică! Vă place să pescuiți? Jucați fotbal? Sau aveți o pasiune pentru sporturile cu motor? Ne-ar plăcea să vă cunoaștem mai bine.

CONCEPEREA CV-ULUI DVS.

Există mai multe moduri de a vă formata CV-ul. Cel mai simplu mod este în Word. Pur și simplu tastați totul unul sub altul. Cu ajutorul tastei TAB vă puteți asigura că totul este bine aliniat. În acest fel, totul rămâne curat și ordonat.

Majoritatea computerelor au și Publisher. Acesta vă oferă mai multe opțiuni pentru a vă face CV-ul să arate atractiv. Există, de asemenea, programe de design, cum ar fi Canva, cu care puteți crea CV-uri frumoase. Depinde de dvs. cât de multă muncă doriți să depuneți pentru a vă formata CV-ul. Dacă adăugați puțină culoare ați putea ieși mai mult în evidență, dar aveți grijă să nu exagerați. Păstrați întotdeauna un CV curat.

Pentru noi, este important ca acesta să conțină informațiile de bază, așa cum sunt descrise în pașii 1-6 de mai sus. Ne puteți trimite CV-ul dumneavoastră în format .docx sau .pdf prin intermediul jobs@techvisie.nl sau puteți verifica posturile vacante și încărca CV-ul pentru postul care vă place cel mai mult!

job-image
Cu normă întreagă Temporar Rotterdam

Sunteți un sudor MIG-MAG care stie sa si asambleze si poate sa lucreze dupa planuri ? Atunci avem un post vacant fantastic pentru tine. Sunteți sudorul care ne poate completa echipa? Atunci răspunde repede! Noi vă ofe... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Temporar Heemskerk 2.500 - 3.500

Sunteți tubulator în căutarea unui nou loc de muncă în regiunea Olanda de Nord? Atunci citește mai departe! În calitate de tubulator universal, veți fi responsabil de măsurarea, asamblarea și montare... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Temporar Enschede 500 - 600

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe! În calitate de electrician pentru industrie, veți e... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Permanent Deventer 2.300 - 2.400

Agentia de recrutare Techvisie cauta Instalatori pentru diverse santiere de constructii din Olanda. Proiectele sunt atat in domeniul constructiilor civile, cat si in cele industriale. Nu percepem nici un fel de comision ... Citeste mai departe

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.