cover-image

Despre noi

Techvisie: AGENȚIE DE PLASARE A FORȚEI DE MUNCĂ PENTRU PERSONALUL TEHNIC

Cine suntem noi?

Techvisie oferă profesioniști tehnici pe piața olandeză de peste 20 de ani. Din 5 sucursale, arătăm nu numai ce facem, ci și cum și de ce. Suntem un jucător important în sectorul de recrutare de personal tehnic atât pentru personalul străin, cât și pentru cel olandez. Acest lucru spune multe despre mentalitatea noastră.

Un partener de încredere

Agenție de muncă temporară recunoscută de NBBU 
Certificat SNA 
Certificat SNF 
Certificat VCU
Cazare gratuită* 
Contact personal

PLASĂM PROFESIONIȘTI TEHNICI DIN 1999

500

Profesioniști tehnici

5

Sectoare active

5

Sucursale

84

% scor de satisfacție

O VIZIUNE CLARĂ A ACTIVITĂȚII TEHNICE

Ne mândrim cu compania, ridicând ștacheta la un nivel înalt și menținându-ne propriul caracter și identitate pe piață. Faptul că clienții apreciază acest lucru este evidențiat de succesul nostru. O poziție excelentă pentru a crește în continuare și pentru a face cunoscut tuturor că suntem acolo.

Organizația noastră se bazează pe profesioniști care trebuie să performeze. Acest lucru subliniază importanța formării, a unei organizații structurate și a siguranței. Este de la sine înțeles că, prin urmare, dispunem de toate certificările și mărcile de calitate importante.

Techvisie de-a lungul anilor

De mai bine de 20 de ani suntem un jucător important în industria de recrutare în domeniul tehnic pentru atât personal străin, cât și personal olandez. Acest lucru spune multe despre noi, dar cum am ajuns aici? Vezi ce putem face pentru tine. 

1999

Deschiderea sucursalei din Deventer

2004

Deschiderea birourilor din Amsterdam, Geleen și Weert

2010

Deschiderea sucursalei din Zevenaar

2018

Relocarea sucursalei din Deventer și relocarea sucursalei din Geleen în Sittard 

2023

Începerea colaborării cu Triangle intérim group.
Deschiderea Triangle Alltime Personal Service GmbH în Gronau.

2024

Construim o nouă filială (mai multe informații în curând!).

Echipa

 CONTACT PERSONAL

Noi înșine suntem oameni de construcții. Oameni de acțiune cu o mentalitate sănătoasă și fără prejudecăți. Întotdeauna dispuși să ne suflecăm mânecile pentru a obține cel mai bun rezultat. De aceea, suntem întotdeauna pe șantier atunci când noi profesioniști încep să lucreze. Comunicarea și contactul personal sunt importante pentru noi.

Manager regional

Funcționar de marketing și comunicare

Manager de cont senior

AGENȚIA DE PLASARE A FORȚEI DE MUNCĂ NBBU

Aplicăm contractul colectiv de muncă NBBU pentru toți profesioniștii. Avem cont G și declarații de bună purtare la plată de la Administrația Fiscală și Vamală. De asemenea, suntem certificați NEN 4400-1. Facem ceea ce spunem și spunem ceea ce facem. În calitate de agenție de muncă temporară NBBU, suntem, prin urmare, un angajator de încredere. Toate documentele pot fi vizualizate și pe pagina de descărcări.

 VCU-CERTIFICAT

Suntem certificați VCU. Ce înseamnă acest lucru? Că munca în condiții de siguranță și sănătate este importantă pentru noi. Toți lucrătorii noștri calificați au un număr de serviciu pentru cetățeni. Ne asigurăm că fiecare lucrător calificat are echipamentul individual de protecție necesar, care este, de asemenea, verificat și înlocuit în mod regulat. Astfel, lucrătorii noștri calificați pot începe lucrul imediat !

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.