cover-image

LOCUINȚE

 CUM SE ORGANIZEAZĂ CAZAREA LA Techvisie?

Atunci când plecați în Olanda, doriți să știți și cum se organizează cazarea. De exemplu, vreți să știți dacă veți primi propria cameră și cât de departe trebuie să mergeți cu mașina până la serviciu în fiecare zi. Înțelegem acest lucru, pentru că este locul în care vă relaxați seara și vă reîncărcați pentru o nouă zi. Mulți dintre profesioniștii noștri provin din Polonia, România, Germania, Ungaria și Spania. La fel s-ar putea să faceți și dumneavoastră. Să-ți lași în urmă țara natală și familia pentru a câștiga bani în Olanda este un pas mai ușor pentru unii decât pentru alții. Înainte de a lua această decizie, este util să știți cum se organizează cazarea. Credem că este important și de la sine înțeles că locul în care dormiți este confortabil și sigur. Pe această pagină, vă vom spune mai multe despre cazare și vom răspunde la cele mai frecvente întrebări. 

Un singur punct de contact
Noi aranjăm totul
Cazare gratuită
 Certificat SNF

CINE SE OCUPĂ DE CAZARE?

Dacă aveti confirmarea de la recrutorul nostru ca vi s-a gasit un proiect potrivit ,atunci puteți începe să lucrați pentru noi. Noi pregătim actele și vă atribuim un manager de proiect. Acesta va fi punctul dumneavoastră de contact permanent. Managerul de proiect face un inventar al lucrurilor de care aveți nevoie pentru a vă face treaba cât mai bine și mai sigur, cum ar fi o mașină, unelte electrice și, bineînțeles, o casă în care să dormiți. Managerul trimite apoi cererea - cu toate elementele necesare - către departamentul de facilități.

CÂT AR TREBUI SĂ PLĂTESC PENTRU LOCUINȚĂ?

Nimic! Da, ați citit bine.

Oferim cazare gratuită tuturor lucratorilor care vin în Olanda din alte tari. Considerăm că este important ca toată lumea să aibă un acoperiș bun și sigur deasupra capului.

Așa că acoperim noi înșine aceste costuri.

CE OPINII AU ALȚII DESPRE NOI


Techvisie are o rețea mare și proiecte continue disponibile în regiunea mea, dar și în alte regiuni, pentru că lucrează la nivel național.
image
Cel mai important lucru pentru mine este că îmi primesc salariul în ziua stabilită. Acest lucru se întâmplă întotdeauna cu Techvisie.
image
Nu mă așteptam dinainte să ieșim cu toții la cină și să fim asteptati cu cadouri de Crăciun. Îmi amintesc că mi-am dat seama atunci: sunt fericit să fac parte din echipă
image
Condițiile de lucru la Techvisie sunt foarte bune. Salariul meu este plătit la timp în fiecare săptămână. Se desfășoară exact așa cum s-a convenit și sunt foarte mulțumit de asta.
image
Cazarea este foarte bună. Acestea au fost alese pentru a fi cât mai aproape de proiect. Asta înseamnă că nu trebuie să parcurgeți mai mult de 30 km cu mașina. Locuiți singur în cameră. Împarți camera de zi, baia, bucătăria și grădina cu colegii de cameră.
image

Unde voi fi cazat?

În funcție de locația proiectului la care veti lucra , vom căuta si cazarea. Întotdeauna luăm în considerare un timp de deplasare acceptabil între locul de muncă și locul de cazare. Scopul nostru este ca dumneavoastră să călătoriți cât mai puțin posibil. Avem îndoieli? Atunci vă vom contacta pentru a discuta, astfel încât să nu vă confruntați cu surprize neplacute. Managerul dvs. de proiect vă va spune unde se află locul de cazare și cum să ajungeți. Adesea, acest lucru se face cu o cheie, un cod de acces sau un coleg va fi prezent la locatia respectiva. 

SNF: ce este?

SNF este acronimul de la Stichting Normering Flexwonen. Această organizație gestionează registrul companiilor care îndeplinesc standardul pentru cazarea lucrătorilor migranți și menține acest standard. Techvisie este, de asemenea, certificată SNF. Acest lucru înseamnă că îndeplinim standardul pentru cazarea lucrătorilor migranți. Avem o inspecție administrativă anuală. Aceasta verifică dacă toate locațiile sunt înregistrate la SNF și dacă sunt îndeplinite cerințele privind bunele practici de angajare și de supraveghere și gestionare. Pe parcursul anului, toate locațiile pentru care suntem responsabili sunt inspectate dacă îndeplinesc toate standardele SNF. Locuințele noastre îndeplinesc toate cerințele legale. Punctele pe care SNF le verifică sunt: spațiu, intimitate, salubritate, siguranță, igienă, facilități, facilități de informare, siguranță la incendiu, supraveghere și management.

Cazarea la Techvisie

Considerăm că este important , cazarea să fie bine organizată. Prin urmare, veți găsi mai jos câteva documente importante, cum ar fi certificatul SNF și regulamentul casei.
Certificat SNF Techvisie
Regulamentul de ordine interioară Cazarea Techvisie
Economie de energie
Economie de energie
Doriți să aflați mai multe? Urmăriți filmul companiei noastre, vedeți posturile vacante sau contactați-ne direct. 

LOCUINȚE PENTRU LUCRĂTORII MIGRANȚI

Aveți un comentariu sau un compliment cu privire la locuințe (sau despre vecinii dvs., etc.)? Transmiteți-ne la numărul de telefon +31 (0)570-676167 și întrebați de departamentul de locuințe.

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.