cover-image

A LUCRA LA TECHVISIE

CURIOS CUM ESTE SĂ LUCREZI LA TECHVISIE?

Să lucrezi la Techvisie înseamnă să lucrezi la o agenție tehnică de plasare a forței de muncă. Avem o mulțime de locuri de muncă pentru instalatori, electricieni, zugravi și sudori. Dar și pentru planificatori de lucrări, muncitori pe bancuri de construcții, montatori de panouri și multe altele. Sediul nostru central se află în Deventer și deservim piața olandeză din cele cinci sucursale ale noastre. Întotdeauna este disponibil un loc de muncă interesant. Vedeți toate posturile vacante

 În calitate de angajat flexibil, veți fi repartizat pe diverse proiecte temporare. Pentru profesioniștii noștri, aplicăm contractul colectiv de muncă NBBU și, prin urmare, și sistemul de faze NBBU. Puteți afla exact cum funcționează acest sistem de faze pe pagina de descărcări.

PLASĂM PROFESIONIȘTI TEHNICI DIN 1999

500

Profesioniști tehnici

5

Sectoare active

5

Sucursale

84

% scor de satisfacție

CONTRACT PE O PERIOADĂ DE TIMP DETERMINATĂ 

Atunci când lucrați pentru noi de ceva timp și ambele părți sunt multumite, există posibilitatea să vi se încheie un contract pe perioadă determinată. Bineînțeles, cu toate beneficiile aferente. 

CONDIȚII DE MUNCĂ 

A lucra la Techvisie înseamnă - pe lângă un salariu bun - și beneficii suplimentare bune. În calitate de angajat temporar, vă acumulați o indemnizație de concediu, iar vacanțele și sărbătorile legale sunt plătite ca de obicei. În plus, vă asigurăm cazare bună, sigură și gratuită ori de câte ori este necesar sau vi se rambursează cheltuielile de deplasare.

CE OPINII AU ALȚII DESPRE NOI


Techvisie are o rețea mare și proiecte continue disponibile în regiunea mea, dar și în alte regiuni, pentru că lucrează la nivel național.
image
Cel mai important lucru pentru mine este că îmi primesc salariul în ziua stabilită. Acest lucru se întâmplă întotdeauna cu Techvisie.
image
Nu mă așteptam dinainte să ieșim cu toții la cină și să fim asteptati cu cadouri de Crăciun. Îmi amintesc că mi-am dat seama atunci: sunt fericit să fac parte din echipă
image
Condițiile de lucru la Techvisie sunt foarte bune. Salariul meu este plătit la timp în fiecare săptămână. Se desfășoară exact așa cum s-a convenit și sunt foarte mulțumit de asta.
image
Cazarea este foarte bună. Acestea au fost alese pentru a fi cât mai aproape de proiect. Asta înseamnă că nu trebuie să parcurgeți mai mult de 30 km cu mașina. Locuiți singur în cameră. Împarți camera de zi, baia, bucătăria și grădina cu colegii de cameră.
image

INSTRUMENTE ȘI ECHIPAMENT DE LUCRU 

Ca meserias, aveți propriile unelte de mână, haine de lucru și încălțăminte de siguranță. În cazul în care clientul nu le pune la dispoziție, este posibil să împrumutați de la noi unelte "mai mari" (burghiu, burghiu cu acumulator, tambur cu acumulator, tambur de cablu, lampă de construcții). Bineînțeles, acestea sunt unelte profesionale care sunt inspectate în fiecare an.

PREGĂTIREA ȘI FORMAREA PROFESIONALA

Considerăm că este important să-i ajutăm pe profesioniștii noștri să obțină calificările potrivite. Nu numai pentru că așa cere clientul, ci și pentru propria dezvoltare. Puteți obține diploma VCA și NEN3140 prin intermediul nostru. Dar este posibil și un certificat pentru platformele de lucru aeriene. Discutați posibilitățile cu recrutorii noștri. Aceștia vor fi bucuroși să vă spună mai multe. 

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.