cover-image

CLAUZA DE RASPUNDERE

TECHVISIE BV ȘI CONȚINUTUL SITE-ULUI 

Informațiile prezentate pe acest site web sunt compuse cu grijă de către Techvisie BV, dar acuratețea și caracterul complet al acestora nu pot fi garantate. Techvisie BV oferă doar informații despre produsele și serviciile oferite de Techvisie BV prin intermediul acestui site web. Modificările pot fi făcute fără o notificare prealabilă. Deși Techvisie BV face tot ce îi stă în putință pentru a preveni abuzurile, Techvisie BV nu este responsabilă pentru informațiile și/sau mesajele trimise de către utilizatorii site-ului web prin intermediul internetului. Trimiterile la site-uri care nu sunt întreținute de Techvisie BV sunt incluse doar pentru a informa vizitatorul. Deși Techvisie BV este foarte selectivă în ceea ce privește site-urile la care se face trimitere, nu poate garanta conținutul și funcționarea acestora, nici calitatea produselor și/sau serviciilor oferite pe aceste site-uri. Se respinge orice răspundere privind site-urile care nu sunt întreținute de Techvisie BV. 

TECHVISIE BV ARE DREPTURI DE AUTOR ASUPRA CONȚINUTULUI DE PE ACEASTĂ PAGINĂ DE SITE-URI 

Tot conținutul acestor pagini, cum ar fi textul, grafica, logo-urile, butoanele, clipurile audio și software-ul, este proprietatea Techvisie BV sau a licențiatorilor săi și este protejat de legile olandeze și internaționale privind drepturile de autor. Colecția (adică compoziția, conținutul și structura) conținutului de pe acest site este protejată de drepturile de autor. Nicio parte a acestei colecții nu poate fi reprodusă și/sau publicată prin imprimare, fotocopiere, microfilm sau prin orice alt mijloc fără permisiunea scrisă prealabilă a Techvisie BV din Deventer.Acest site a fost creat și este operat de Techvisie BV în Olanda. Legea olandeză se aplică serviciilor noastre și conținutului acestui text. 

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.