cover-image

BONUS DE RECOMANDARE

RECOMANDA TECHVISIE PRIETENILOR TAI Techvisie

Bonusul de recomandare

În calitate de angajat Techvisie, puteți câștiga cu ușurință un bonus de recomandare de 200 €. Trebuie să faceți un singur lucru: recomandati-ne unui prieten, un membru al familiei sau o cunoștință apropiată să aplice pentru un loc de muncă la Techvisie. Va fi angajată acea persoană? Atunci aveți deja o șansă de a câștiga un bonus. Vă explicăm cum funcționează exact. 

Cum funcționează bonusul de recomandare

ecomanda unui prieten, membru al familiei sau o cunoștință apropiată să aplice la Techvisie.
Puneți-l să menționeze numele dvs. pe formularul de înscriere.

CONDIȚII

Prietenul, ruda sau cunoștința dumneavoastră apropiată este angajata? Atunci devine interesant pentru dumneavoastră. După prima sa lună de muncă veți primi 100 €, iar după a doua lună de muncă veți primi încă 100 €. Deci, în total, veți primi un bonus de recomandare de 200 € atunci când recomandati un nou coleg la Techvisie. Asta înseamnă bani rapid și ușor de câștigat!

Această promoție este valabilă doar pentru candidații noi sau pentru candidații care nu au lucrat pentru Techvisie timp de cel puțin șase luni.
Puteți recomanda un număr nelimitat de candidați.

CE OPINII AU ALȚII DESPRE NOI


Techvisie are o rețea mare și proiecte continue disponibile în regiunea mea, dar și în alte regiuni, pentru că lucrează la nivel național.
image
Cel mai important lucru pentru mine este că îmi primesc salariul în ziua stabilită. Acest lucru se întâmplă întotdeauna cu Techvisie.
image
Nu mă așteptam dinainte să ieșim cu toții la cină și să fim asteptati cu cadouri de Crăciun. Îmi amintesc că mi-am dat seama atunci: sunt fericit să fac parte din echipă
image
Condițiile de lucru la Techvisie sunt foarte bune. Salariul meu este plătit la timp în fiecare săptămână. Se desfășoară exact așa cum s-a convenit și sunt foarte mulțumit de asta.
image
Cazarea este foarte bună. Acestea au fost alese pentru a fi cât mai aproape de proiect. Asta înseamnă că nu trebuie să parcurgeți mai mult de 30 km cu mașina. Locuiți singur în cameră. Împarți camera de zi, baia, bucătăria și grădina cu colegii de cameră.
image

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.