5 SFATURI PENTRU A PLECA LA DRUM ÎN SIGURANȚĂ PE TIMP DE IARNĂ
Angajați 28 Feb 2024 în funcție de Agnieszka Zakrzewska

Închiriați o mașină prin Techvisie? Atunci aceste 5 sfaturi vă vor fi de folos. Pentru că iarna este foarte important să fii bine pregătit la drum. Verifică-ți mașina Techvisie cu ajutorul următoarelor sfaturi. Este ceva în neregulă? Atunci contactați managerul dumneavoastră , pentru că este important pentru noi să conduceți în siguranță.

SFATUL 1: MĂSURAȚI PROFILUL ANVELOPEI

Una dintre cele mai importante părți ale anvelopelor dumneavoastră: profilul anvelopei. Iarna, poate ploua sau îngheța foarte mult și atunci drumurile sunt umede și/sau alunecoase. Atunci este foarte important să verificați cu atenție și în prealabil dacă există suficient profil pe anvelopele dumneavoastră.

Verificarea profilului anvelopelor este ușoară cu metoda monedei. Atunci când marginea aurie a monedei nu mai este vizibilă, ca în imagine, înseamnă că anvelopele dumneavoastră sunt bune. Dar atunci când marginea aurie a monedei este vizibilă, nu este recomandat să plecați la drum la temperaturi scăzute și pe vreme umedă! În acest caz, contactați imediat managerul dumneavoastră de cont că aveți nevoie de anvelope noi. 

SFAT 2: VERIFICAȚI PRESIUNEA DIN PNEURI

Înainte de a porni la drum, este important să vă asigurați că presiunea din anvelope este corectă, deoarece anvelopele subumflate pot mări distanța de frânare cu până la 8 metri. Așadar, verificați dacă aveți presiunea corectă a anvelopelor. Pentru majoritatea mașinilor, aceasta ar fi între 2,3 și 2,6 bar. Pe site-ul web vindbandenpomp.nl, puteți găsi pompe de anvelope fiabile în zona dumneavoastră și puteți vedea dacă utilizarea este gratuită sau nu. Aveți nevoie de ajutor? Contactați managerul dumneavoastră .

SFATUL 3: VERIFICAȚI LUMINILE

Asigurați-vă că sunteți clar vizibil pentru ceilalți participanți la trafic. Este important ca luminile dumneavoastră să funcționeze corect atât ziua, cât și noaptea, astfel încât dumneavoastră însuși să aveți suficientă vizibilitate pe șosea, iar ceilalți șoferi de pe șosea să vă poată vedea corect. Luminile dumneavoastră sunt stricate? Dacă da, contactați managerul .

SFATUL 4: ASIGURAȚI-VĂ CĂ GEAMURILE MAȘINII DVS. SUNT CURATE

Este important să curățați bine geamurile și luminile mașinii înainte de a pleca la drum. Atât parbrizul și luneta, cât și oglinzile laterale și geamurile laterale nu trebuie să vă obstrucționeze vederea. Îndepărtați gheața, condensul și zăpada. A nins? Atunci îndepărtați și zăpada de pe lumini. Amenzile pentru conducere cu vizibilitate insuficientă variază între 240 și 380 de euro. Vreți o racletă de gheață de la Techvisie? Luați legătura cu managerul dumneavoastră . 

SFATUL 5: PĂSTRAȚI O DISTANȚĂ SUFICIENTĂ

Vremea rece și umedă poate face ca distanța de frânare să fie mai mare decât cea cu care sunteți obișnuiți în mod normal. Prin urmare, este important să țineți cont de acest lucru. Este înțelept să lăsați până la de două ori mai mult spațiu decât în mod normal între dumneavoastră și mașina din fața dumneavoastră. 

Pentru noi este important să conduceți în siguranță. Aveți îndoieli sau doriți să discutați ceva? Atunci contactați managerul dumneavoastră . Vom fi bucuroși să vă ajutăm!

job-image
Cu normă întreagă Temporar Rotterdam

Sunteți un sudor MIG-MAG care stie sa si asambleze si poate sa lucreze dupa planuri ? Atunci avem un post vacant fantastic pentru tine. Sunteți sudorul care ne poate completa echipa? Atunci răspunde repede! Noi vă ofe... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Temporar Heemskerk 2.500 - 3.500

Sunteți tubulator în căutarea unui nou loc de muncă în regiunea Olanda de Nord? Atunci citește mai departe! În calitate de tubulator universal, veți fi responsabil de măsurarea, asamblarea și montare... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Temporar Enschede 500 - 600

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe! În calitate de electrician pentru industrie, veți e... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Permanent Deventer 2.300 - 2.400

Agentia de recrutare Techvisie cauta Instalatori pentru diverse santiere de constructii din Olanda. Proiectele sunt atat in domeniul constructiilor civile, cat si in cele industriale. Nu percepem nici un fel de comision ... Citeste mai departe

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.