cover-image

Tomasz

Condițiile de lucru la Techvisie sunt foarte bune. Salariul meu este plătit la timp în fiecare săptămână. Se desfășoară exact așa cum s-a convenit și sunt foarte mulțumit de asta.
Tomasz
Zugrav
image

El este Tomasz și lucrează ca zugrav la Techvisie. Suntem curioși să aflăm cum se simte lucrând la Techvisie, motiv pentru care am stat de vorbă cu el. Sunteți curioși să aflați povestea lui? Atunci citiți mai departe.

"Mi s-a oferit un loc de muncă care se potrivea exact cu experiența mea profesională."

CARE A FOST MOMENTUL ÎN CARE AI ALES UN LOC DE MUNCĂ LA TECHVISIE?
"Abordarea pozitivă și profesională a recrutorilor a fost factorul decisiv pentru mine. Am fost ascultată cu atenție din primul moment. Mi s-a oferit un loc de muncă care se potrivea perfect cu experiența mea profesională. Acest lucru m-a făcut să fiu foarte entuziast. După semnarea contractului, mi s-a atribuit un manager de proiect pe care îl puteam contacta în cazul în care aveam probleme. Este foarte plăcut să ai un singur punct de contact."

CE CONSIDERAȚI CEL MAI POZITIV DE PÂNĂ ACUM?
"Îmi place să mă duc la serviciu în fiecare zi, dar ceea ce mă face foarte mulțumit sunt avantajele. Cum ar fi petrecerile companiei din timpul verii și de Crăciun și bonusul de recomandare. De asemenea, consider că personalul de la Techvisie este foarte drăguț și abordabil. Toate acestea la un loc mă fac să privesc foarte pozitiv munca de până acum la Techvisie."

PLĂȚILE SALARIALE DECURG CONFORM PLANULUI?
"Salariul îmi este plătit la timp în fiecare săptămână. Se desfășoară în întregime așa cum s-a convenit și sunt foarte mulțumit de acest lucru."

PUTEȚI SPUNE CEVA MAI MULTE DESPRE CONDIȚIILE DE ANGAJARE?
"Condițiile de angajare la Techvisie sunt foarte bune. Pe lângă salariul săptămânal, primesc și indemnizația de concediu. În plus, când m-am angajat, am primit scule electrice profesionale și haine de lucru. În plus, pot participa la cursuri și traininguri. De asemenea, este posibil să închiriez o mașină prin intermediul Techvisie. De asemenea, mă folosesc de această posibilitate. Este o mașină excelentă!"

CE PĂRERE AVEȚI DESPRE CAZAREA PE CARE TECHVISIE O ORGANIZEAZĂ PENTRU ANGAJAȚI?
"Sunt mulțumit de cazarea mea. Am un loc frumos în apropierea locului de muncă. Împart casa cu alți profesioniști de la Techvisie. Toți avem camera noastră. Împărțim bucătăria, baia, bucătăria și grădina."

RECOMANDAȚI ȘI ALTOR PROFESIONIȘTI DIN DOMENIUL TEHNIC SĂ LUCREZE LA TECHVISIE?
"De când am început să lucrez la Techvisie, am avut ocazia să lucrez la multe proiecte interesante. Mă entuziasmează munca care mi se oferă, iar condițiile de lucru sunt bune. Prin urmare, recomand cu siguranță Techvisie."

CONCLUZIE
Îți mulțumim Tomasz pentru cuvintele tale frumoase despre Techvisie și mă bucur să aud că îți place atât de mult.

Ți-ar plăcea și ție să lucrezi ca specialist tehnic la Techvisie? Atunci luați legătura cu noi. Consultați posturile noastre vacante sau sunați direct la una dintre sucursalele noastre. Va ajutam cu placere.

job-image
Cu normă întreagă Temporar Enschede 500 - 600

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe! În calitate de electrician pentru industrie, veți e... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Permanent Deventer 2.300 - 2.400

Agentia de recrutare Techvisie cauta Instalatori pentru diverse santiere de constructii din Olanda. Proiectele sunt atat in domeniul constructiilor civile, cat si in cele industriale. Nu percepem nici un fel de comision ... Citeste mai departe

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.