cover-image

Plamen

Nu mă așteptam dinainte să ieșim cu toții la cină și să fim asteptati cu cadouri de Crăciun. Îmi amintesc că mi-am dat seama atunci: sunt fericit să fac parte din echipă
Plamen
Instalator
image

El este Plamen și lucrează ca instalator/montator de CV-uri la Techvisie. Suntem curioși să aflăm cum se simte lucrând la Techvisie, motiv pentru care am stat de vorbă cu el. Sunteți curioși să aflați povestea lui? Atunci citiți în continuare.

"Lucrez ca instalator/montator CV la Techvisie din 2017. Timpul trece repede. Îmi amintesc imediat de cea mai bună, prima mea amintire", spune el, radiind. "Și anume, prima mea petrecere de Crăciun la Techvisie. Nu mă așteptam dinainte să ieșim cu toții la cină și să fim surprinși cu cadouri de Crăciun. Îmi amintesc că mi-am dat seama atunci: sunt fericit să fac parte din echipă."

BINE ORGANIZAT
"Dar nu doar cu ocazia sărbătorilor lucrurile sunt distractive. La Techvisie, lucrurile sunt bine organizate. Îmi place foarte mult aici. Munca este placuta, salariul este bun, transferat la timp și pot folosi mașina companiei. Și, în afară de asta, există întotdeauna suficient de mult de lucru. Nu am rămas niciodată fără un proiect. Colegii sunt, de asemenea, drăguți. Îmi place să lucrez cu Dimitar. Este un coleg și un bun prieten!"

"Sunt din Bulgaria, dar locuiesc și lucrez în Olanda. Întotdeauna stau aici pentru o perioadă lungă de timp și apoi îmi iau o vacanță lungă. În timpul verii, a fost vorba de aproximativ 5-6 săptămâni. Mă ajută să mă reîncarc complet pentru o nouă perioadă. În decembrie, voi lua o altă vacanță lungă. Atunci voi împlini 50 de ani, o piatră de hotar frumoasă, așa că atunci îmi iau ceva timp pentru a mă relaxa. Prefer să petrec timp cu familia mea atunci. Mă voi întoarce în ianuarie pentru un nou proiect!"

ȚI-AR PLĂCEA SĂ LUCREZI ȘI TU CU AGENȚIA DE PLASARE A FORȚEI DE MUNCĂ TEMPORARĂ TECHVISIE?
Căutați personal specializat pentru proiectul dumneavoastră? Sau sunteți doar profesionistul tehnic pe care îl căutăm? Luați legătura cu noi. Va ajutam cu placere!

job-image
Cu normă întreagă Temporar Enschede 500 - 600

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe! În calitate de electrician pentru industrie, veți e... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Permanent Deventer 2.300 - 2.400

Agentia de recrutare Techvisie cauta Instalatori pentru diverse santiere de constructii din Olanda. Proiectele sunt atat in domeniul constructiilor civile, cat si in cele industriale. Nu percepem nici un fel de comision ... Citeste mai departe

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.