cover-image

Pawel

Cel mai important lucru pentru mine este că îmi primesc salariul în ziua stabilită. Acest lucru se întâmplă întotdeauna cu Techvisie.
Pawel
Sudor
image

El este Pawel și lucrează ca sudor la Techvisie. L-am vizitat la locul său de muncă din regiunea Twente. Într-o clădire industrială imensă, mai mulți specialiști tehnici sudează acolo în fiecare zi. Minunat de văzut. Suntem curioși să aflăm cum a fost pentru Pawel experiența de lucru la Techvisie și de aceea am stat de vorbă cu el. Sunteți curioși să-i aflați povestea? Atunci citiți mai departe!

Cum este pentru dumneavoastră experiența de lucru la Techvisie?
„Lucrez la Techvisie de câteva luni și îmi place foarte mult. Cel mai important lucru pentru mine este că îmi primesc salariul în ziua stabilită. Acest lucru se întâmplă întotdeauna la Techvisie. Îmi primesc salariul în fiecare săptămână. Asta mă face să mă simt bine și mă menține motivat.”

Cum resimțiți atmosfera de lucru?
„Atmosfera de lucru variază în mod natural de la un proiect la altul. În proiectul în care mă aflu acum, atmosfera este într-adevăr super bună. În general, pot spune că sunt foarte norocos. Am colegi drăguți în jurul meu și există respect unul față de celălalt. Dacă am întrebări, există întotdeauna cineva care mă poate ajuta mai departe.”

Cum vi se par oportunitățile de avansare?
„Eu însumi nu mă gândesc prea mult la asta. Mi-am luat certificatul de sudor și certificatul VCA. Deocamdată, mă descurc. Vreau să acumulez mai întâi câțiva ani de experiență profesională. Dacă vreau să mă specializez mai mult, pot contacta managerul meu de cont pentru a discuta posibilitățile. Este frumos că Techvisie gândește împreună cu noi!”

Recomandați și altor profesioniști din domeniul tehnic să lucreze la Techvisie?
„Recomand cu siguranță să lucreze la Techvisie. Lucrurile sunt pur și simplu bine organizate aici. Îți primești salariul într-o zi fixă, primești mai multe seturi de haine de lucru și echipament de protecție personală. De asemenea, managerul meu de cont aduce uneori și cadouri frumoase. Uite, nu o faci pentru asta, dar

job-image
Cu normă întreagă Temporar Enschede 500 - 600

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe! În calitate de electrician pentru industrie, veți e... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Permanent Deventer 2.300 - 2.400

Agentia de recrutare Techvisie cauta Instalatori pentru diverse santiere de constructii din Olanda. Proiectele sunt atat in domeniul constructiilor civile, cat si in cele industriale. Nu percepem nici un fel de comision ... Citeste mai departe

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.