cover-image

Lucas

Techvisie are o rețea mare și proiecte continue disponibile în regiunea mea, dar și în alte regiuni, pentru că lucrează la nivel național.
Lucas
Tamplar liber profesionist
image

“Techvisie oferă mereu proiecte excelente!”

El este Lucas și lucrează ca tâmplar la Techvisie. L-am vizitat la locul său de muncă și am stat de vorbă cu el despre cum se simte lucrând la Techvisie. Sunteți curioși să-i aflați povestea? Atunci citiți mai departe.

Care a fost momentul care te-a determinat să alegi un loc de muncă la Techvisie?
Munca pe cont propriu îmi oferă multă libertate, dar căutarea de proiecte nu este pentru mine. Este convenabil să pot folosi atunci rețeaua Techvisie. Am văzut anunțul lor prin intermediul Google și așa am intrat în contact cu ei. După un interviu inițial și aranjarea documentelor, am putut începe primul meu proiect. Techvisie oferă mereu proiecte excelente! Sunt foarte mulțumit de această lucrare!

Plățile salariale decurg conform planului?
Techvisie asigură plata promptă a facturilor mele. Acest lucru funcționează perfect.

Ne puteți vorbi puțin mai mult despre avantajele de a lucra ca liber profesionist la Techvisie?
Mi se pare un mod plăcut de a lucra împreună. Techvisie are o rețea mare și proiecte continue disponibile în regiunea mea, dar și în alte regiuni, pentru că lucrează la nivel național. Ei mediază și țin legătura în timpul proiectului, atât cu mine, cât și cu clientul. Partea financiară este în regulă, așa că nu trebuie să-mi fac griji în această privință. Cu siguranță are avantajele sale. De asemenea, am posibilitatea de a folosi rețeaua lor antreprenorială, avantajele de achiziție cu furnizorii și, de asemenea, formarea și cursurile. Dar îmi păstrez în continuare libertatea de a fi o persoană independentă. Pentru mine, este o situație în care toți au de câștigat!

Ne puteți spune câte ceva despre proiecte?
Am precizat că vreau să accept locuri de muncă pe o rază de aproximativ 50 km de la locul unde locuiesc. În acest fel, timpul de deplasare este acceptabil. Am avut ocazia să lucrez la multe proiecte interesante. De la înlocuirea ramei ferestrelor într-o clădire școlară până la montarea ușilor într-o sală de sport. Mă entuziasmează munca care mi se oferă. Prin urmare, recomand cu siguranță să lucrezi ca liber profesionist la Techvisie.

Concluzie
Îți mulțumim Lucas pentru informațiile despre munca ta la Techvisie și mă bucur să aud că îți place atât de mult.

Ți-ar plăcea și ție să lucrezi ca specialist tehnic la Techvisie? Fie pe baza unui contract temporar, fie ca lucrător independent. Vă ajutăm cu plăcere și vă căutăm un loc de muncă care să vi se potrivească! Contactați-ne astăzi. Vom fi bucuroși să vă ajutăm în continuare.

job-image
Cu normă întreagă Temporar Enschede 500 - 600

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe! În calitate de electrician pentru industrie, veți e... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Permanent Deventer 2.300 - 2.400

Agentia de recrutare Techvisie cauta Instalatori pentru diverse santiere de constructii din Olanda. Proiectele sunt atat in domeniul constructiilor civile, cat si in cele industriale. Nu percepem nici un fel de comision ... Citeste mai departe

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.