cover-image

Ciprian

Cazarea este foarte bună. Acestea au fost alese pentru a fi cât mai aproape de proiect. Asta înseamnă că nu trebuie să parcurgeți mai mult de 30 km cu mașina. Locuiți singur în cameră. Împarți camera de zi, baia, bucătăria și grădina cu colegii de cameră.
Ciprian
Electrician
image

El este Ciprian și lucrează ca electrician la Techvisie. Suntem curioși să aflăm cum trăiește experiența de lucru la Techvisie, motiv pentru care am stat de vorbă cu el. Sunteți curioși să aflați povestea lui? Atunci citește mai departe.

„Techvisie este personal, dedicat și este alături de tine mereu.”

CUM AI AJUNS LA TECHVISIE?
„Am văzut anunțul Techvisie prin intermediul Facebook că sunt în căutare de personal tehnic. Anunțul m-a atras pentru că mi s-a părut personal. Nu mult mai târziu, am fost angajat la Techvisie și a început aventura mea. Din fericire, în viața reală se văd la fel de bine cum a fost prima mea impresie online. Trăiesc munca la Techvisie ca fiind personală, dedicată, iar managerul meu de proiect este alături de mine în cazul in care am probleme.”

CUM TRĂIEȘTI EXPERIENȚA DE LUCRU LA TECHVISIE?
„Îmi place foarte mult să lucrez la Techvisie. Îmi place că Techvisie organizează activități pentru noi, cum ar fi grătarul de vară, cina de Crăciun și cadourile din preajma sărbătorilor. Condițiile de angajare sunt foarte bune la Techvisie. De fapt, primești un salariu săptămânal bun, ceea ce mă motivează. De asemenea, primești concediu de odihnă, scule electrice de calitate, echipament de protecție personală și, dacă este necesar sau dorești, poți urma un curs în domeniu.”

CUM SE ORGANIZEAZĂ CAZAREA?
„Cazarea este foarte bună. Sunt alese astfel încât să fie cât mai aproape de proiect. Asta înseamnă că nu trebuie să conduci mai mult de 30 km. Locuiești singur în cameră. Împarți camera de zi, baia, bucătăria și grădina cu colegii de cameră.”

RECOMANDAȚI ȘI ALTOR PROFESIONIȘTI DIN DOMENIUL TEHNIC SĂ LUCREZE LA TECHVISIE?
„Da, cu siguranță recomand să lucreze la Techvisie. Pe lângă beneficiile menționate mai sus, există și un bonus de recomandare. Dacă recomand unui prieten sau unui membru al familiei să vină să lucreze la Techvisie, primesc un bonus de recomandare. Este un bonus frumos în plus față de salariul normal.”

„De când am început să lucrez la Techvisie, am avut multe proiecte minunate. Învăț foarte mult aici, mă simt respectată și îmi place foarte mult să lucrez aici.”

CONCLUZIE
Îți mulțumim Ciprian pentru cuvintele frumoase pe care le-ai spus despre Techvisie și mă bucur să aud că ești foarte mulțumit.

Ți-ar plăcea să lucrezi și tu ca specialist tehnic la Techvisie? Atunci ia legătura cu noi. Aruncați o privire la posturile noastre vacante sau sunați direct la unul dintre birourile noastre. Va ajutam cu placere.

```

job-image
Cu normă întreagă Temporar Enschede 500 - 600

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe! În calitate de electrician pentru industrie, veți e... Citeste mai departe

job-image
Cu normă întreagă Permanent Deventer 2.300 - 2.400

Agentia de recrutare Techvisie cauta Instalatori pentru diverse santiere de constructii din Olanda. Proiectele sunt atat in domeniul constructiilor civile, cat si in cele industriale. Nu percepem nici un fel de comision ... Citeste mai departe

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.