cover-image

Electrician industrial

Location
Enschede
Salariul
€ 500 - € 600 Pe săptămână
Ore lucrate
Cu normă întreagă

Ești electricianul industrial profesionist ? Avem un post vacant excelent pentru un electrician cu experiență în Enschede și în zona înconjurătoare. Citiți mai departe!

În calitate de electrician pentru industrie, veți efectua lucrări electronice atât independent, cât și ca parte a unei echipe la clienții noștri industriali. Vei instala și conecta panouri de control. Vei asambla canale de cabluri și suporturi de cabluri. De asemenea, vei cabla și conecta mașini și (sub)instalații.

Ce așteptăm de la tine?

 • Aveți o educație liceu (+) diploma electrician.
 • Aveți experiență profesională relevantă într-o poziție similară (industrie).
 • Aveți cunoștințe despre standardele industriale.
 • Vorbiți engleză sau germana.
 • Aveți un certificat VCA.
 • Aveți un permis de conducere B.

Vă oferim:

 • Un salariu bun care se plateste saptamanal. Salariul dumneavoastra este determinat pe baza: limbile care le vorbiti, experienta dumneavoastra in lucru si diplomele de calificare care le aveti.
 • 8,33% bani de vacanta si 24 de zile de concediu platite.
 • Cursuri si pregatire platite de Techvisie ( NEN 3140, ATEX si certificate de lucrat platforma la inaltime), VCA.
 • Cazare gratis de o persoana in camera cu internet (sufragerie, bucatarie si baie comuna).
 • O buna schema de pensii si optiune pentru o asigurare de sanatate colectiva.
 • Posibilitatea de a primi ajutor din partea persoanei de contact-account manager- in deschiderea unui cont bancar in Olanda, obtinerea numarului social BSN, vizite la doctor, etc.
 • Un bonus de 200 de euro net atunci cand recomandati un prieten, membru de familie sa lucreze pentru noi.
 • Haine de lucru, echipament de protectie si unelte electrice asigurate de Techvisie.
 • Oportunitate de calificare in meserie.

Despre Techvisie
De 25 de ani, Techvisie pune la dispoziția pieței olandeze lucrători calificați. Din 5 sucursale, arătăm nu numai ce facem, ci și cum și de ce.

Suntem un jucător important în sectorul angajărilor temporare în domeniul construcțiilor și al ingineriei, atât pentru personalul străin, cât și pentru cel olandez. Acest lucru spune multe despre mentalitatea noastră. Ne mândrim cu compania, punem ștacheta sus și ne menținem propriul caracter și identitate pe piață. Faptul că clienții apreciază acest lucru este evidențiat de succesul nostru. O poziție excelentă pentru a continua să ne dezvoltăm și pentru a oferi cele mai bune servicii posibile clienților și angajaților noștri temporari.

Organizația noastră se bazează pe profesioniști care trebuie să performeze. Acest lucru subliniază importanța formării, a unei organizații structurate și a siguranței. Este de la sine înțeles că, prin urmare, dispunem de toate certificările și mărcile de calitate importante.

Sunteți entuziast?
Sunteți entuziast sau doriți să aflați mai multe despre acest post? Dacă da, vă rugăm să contactați Mihaela Matei la numărul de telefon 0031651269418. Sunteți sigur că acesta este postul potrivit pentru dumneavoastră? Atunci aplicați astăzi!

CE OPINII AU ALȚII DESPRE NOI


Techvisie are o rețea mare și proiecte continue disponibile în regiunea mea, dar și în alte regiuni, pentru că lucrează la nivel național.
image
Cel mai important lucru pentru mine este că îmi primesc salariul în ziua stabilită. Acest lucru se întâmplă întotdeauna cu Techvisie.
image
Nu mă așteptam dinainte să ieșim cu toții la cină și să fim asteptati cu cadouri de Crăciun. Îmi amintesc că mi-am dat seama atunci: sunt fericit să fac parte din echipă
image
Condițiile de lucru la Techvisie sunt foarte bune. Salariul meu este plătit la timp în fiecare săptămână. Se desfășoară exact așa cum s-a convenit și sunt foarte mulțumit de asta.
image
Cazarea este foarte bună. Acestea au fost alese pentru a fi cât mai aproape de proiect. Asta înseamnă că nu trebuie să parcurgeți mai mult de 30 km cu mașina. Locuiți singur în cameră. Împarți camera de zi, baia, bucătăria și grădina cu colegii de cameră.
image

Folosim cookie-uri pe acest site web pentru a facilita utilizarea acestui site și nu numai, pentru a îmbunătăți performanța și experiența utilizatorului și pentru a crește relevanța ofertei. Faceți clic pe acord pentru a indica faptul că sunteți de acord cu declarația noastră de confidențialitate.